maanantai 12. maaliskuuta 2018

Facebook rajoittamassa PAD:n sananvapautta huumemyönteisten yllytyksestä?(Lisäys 24.4. Facebook tutkinut tilanteen ja yhteys jatkuu edelleen osittain uudistettuna. Kiitän facebookia!)

Huumekriittisestä kirjoittelusta hermostunut henkilö tai taho yrittää parhaillaan torpata facebookissa olevan sivun valituksellaan. Hänelle on herännyt epäilys, ettei Charlie Brown henkilöä ole olemassa. Hän haluaa varmaankin maalittaa hänet.

Sivua ylläpitää rekisteröitymätön yhdistys PAD eli People Against Drugs. PAD tekee tarvittaessa yhteistyötä muiden kanssa, mutta ei kerro jäsenistään tarkemmin edes yhteistyötahoilleen. Esimerkiksi tänne rattijuopumuskysymyksistä kirjoittava toinen yhdistys kantaa kirjoitusvastuuta ns. rattipaloaiheista, mutta emme vaihda jäsentietoja keskenämme. Kukin elää tavallaan tahollaan. Samoin suhtaudumme muihinkin. 

Tällä sivulle voi tulla huoletta tekemään yhteistyötä kanssamme. Meille saa jakaa huumetietoa, ja osasta materiaalista muokkaamme itse kirjoituksia, tai tänne voi kirjoittaa suoraan tosin vasta taustoihin tutustumisen jälkeen. Mitä tahansa apua voi tarjota, mutta emme sotkeudu rikosten tutkimiseen tai muihin poliisiasioihin. Keskitymme yleisiin aineistotietoihin.

Charlien Brown on todellinen henkilö, mutta Jaska ei halua tulla maalitetuksi jakamalla höpsöllä tavalla omaan yksityiselämään kuuluvia tietojaan. 

Yhdistys on laillinen yhteenliittymä, joka jakaa asiallista ja punnittua tietoa huumausaineista ja niiden vaikutuksesta yhteiskuntaan ja yksittäisten ihmisen elämään. Yhteydenotto yhdistykseen tapahtuu aina vain sähköpostimme kautta. 

Sivua toimitetaan anonyymisti lukuisten maalittelijoiden järjestämän ajojahdin minimoimiseksi. Olemme huomanneet, että huumekritiikki, erityisesti kannabikseen kohdistuva, saa aikaa merkittäviä tunneperäisiä reaktioita käyttäjien/myyjien/huumeliberaalien taholta. 

Huumekriittinen kirjoittelu ei  tule päättymään, vaikka facebook-sivu suljettaisiin huumemyönteisten ihmisten hetkelliseksi iloksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.