maanantai 7. joulukuuta 2015

Kanadan liberaalit onnistuivat vapauttamaan huumausaineenkin pannasta
Kannabiksen käyttö on ensi vuodesta alkaen Kanadassa laillista. Kanadasta tulee olemaan ensimmäinen johtavien teollisuusmaiden G7:n jäsen, joka laillistaa kannabiksen. Yhdysvalloissa taas kannabis on jo laillistettu joissakin osavaltioissa.
Kannabiksen laillistaminen kuului Kanadan parlamenttivaalit lokakuussa voittaneen ja sittemmin liberaalihallituksen pääministeriksi nousseen Justin Trudeaun vaalityöhön. 
Lähde: Yle Uutiset

Vaikka liberaalihallitus onnistui Trudeaun johdolla kannabiksen laillistamisessa,tosiasiassa Trudeau sai ilmeisesti vallankahvasta kiinni pössyttelijöiden tuella. Kannabiksen käyttäjät (ja kannabista liberaaleista syistä puoltavat) ovat jo niin merkittävä osa potentiaalisista äänestäjistä, että heidän mielipiteillään sopii jo ratsastaa vaikka hallitukseen, jossa muuten on puolet naisia - eli tällä erää tasaväkisesti miehet ja naiset lähtivät "Pandoran lipasta" räpläämään. 
Aika näyttää nyt sen lisääkö laillistaminen a) aloittamista lainkuuliaisten joukossa b) lasten ja nuorten kannabiksen käyttöä c) syrjäytymistä yhteiskunnasta passivoitumisen ja mahdollisesti kovempiin aineisiin siirtymisen vuoksi d) huumepsykoosien ja erilaisia muisti- ja ahdistushäiriöiden määrää e) huumerattijuopumusten määrää
Todennäköisesti ongelmien lisääntymistä tulee ilmenemään kaikilla alueilla jossain määrin tai  paljon.
Vihreät "citykaneineen" (cityliberaalit) ovat Suomessa kai jo sorvaamassa tulevaa vaaliohjelmaansa ja laskevat sormillaan miten päästä huumausaineiden käyttäjien(kin) äänillä kiinni vallankahvaan.
On mielenkiintoista seurata mikä rikollisryhmä seuraavaksi pääsee laillistamaan rikollisuuttaan poliittista tietä. Ovatko he esimerkiksi pedofiileja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.