maanantai 14. syyskuuta 2015

Hermes puhalsi pilliin kannabiskuviossa


Kokkolan Hermes (Edustus Hermes ry.) on purkanut pelaajasopimuksen, koska Richard Ullbergin myötämielinen suhtautuminen kannabikseen sosiaalisessa mediassa on "ristiriidassa Kokkolan Hermeksen arvomaailman ja toimintasääntöjen kanssa."

"Seura kertoo, että sopimus purettiin yhteisymmärryksessä Ullbergin kanssa. Syy oli 22-vuotiaan pelaajan avautuminen Facebookissa. Ullberg kertoi käyttäneensä kannabista ja kehui saaneensa aineesta apua kiekkouralleen. Hermes ei mielipiteitä hyväksynyt." (IS 11.9.2015)


Ikävä juttu nuoren lätkäpelaajan kannalta katsottuna, mutta tervetullut "pilliin vislaus" huumerealistien "liigasta". Niin se vain on, että vaikka kannabiksen puolesta huumevastustajien asemia yritetään vyöryttää, tavataan Suomessa vielä riittävästi tervettä ainesta ja suoraa selkärankaa seisoa terveen ja huumeettoman elämäntavan puolesta. 

Hyvä Hermes! 

Ja onnea valitsemallasi tiellä Richard sillä juuri onnea todella kaipaat digatessasi huumausainetta. Mutta tämä menee vain aikuisuuden kynnyksen hairahduksen piikkiin, ei muuta, jos vain muuten opiksi otat!

"Hermes ja Ullberg eri teille
Kokkolan Hermes ja Richard Ullberg ovat purkaneet pelaajasopimuksen koskien pelikautta 2015-2016. 
Sopimus purettiin yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Richard Ullberg päivitti sosiaalisessa mediassa ajatuksiaan, jotka ovat ristiriidassa Kokkolan Hermeksen arvomaailman ja toimintasääntöjen kanssa.
Seura ohjasi pelaajan normaalin terveystarkastuksen lisäksi myös muihin tutkimuksiin päivityksiensä vuoksi, mutta näissä testeissä ei havaittu mitään poikkeavaa. Richard Ullberg ei laiminlyönyt millään tavalla panostaan harjoittelun tai pelien suhteen.
-”Riku” harjoitteli elokuun erittäin hyvin ja oli todella mukava nähdä että se puoli toimi oikein hyvin täällä Kokkolassa. Harmi että tämä päättyi nyt näin, koska tosiaan urheilun puolella asiat toimi, Kokkolan Hermeksen päävalmentaja Antti Karhula kommentoi
Hermeksen ainoa sopimusmaalivahti on tällä hetkellä Joonas Kuusela. Seuran A- nuorista harjoitusvahvuuteen nousi 1996 syntynyt Jonas Holmberg."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.