torstai 6. elokuuta 2015

HUH HELLETTÄ! VIHERPEUKUT HUHKIVAT KUIN HEINÄMIEHET! RISIKOLLE PIAN POSTIA LYKKÄÄEnsin pää pilveen ja sitten lisää paskaa verenkiertoon!!!


Niin kävi, etteivät pilvipäät saaneet aikaiseksi edes toimenpiteisiin johtavaa kansalaisaloitetta, koska yllättävän moni suomalainen viittasi kintaalla ja työrukkasella tämän heinähattuporukan touhulle. Ei auttanut edes erään kirjastonkaan avitus. Tämä "kulttuurikeskus" kun piti esillä huumeista pitävien nimilistaa (mutta eiväthän nämä kellokkaat oikein jaksa lukea kirjoja ... )

Mutta polte on kannabiksen kannattajilla kova saada jöntin hehku lailliseksi Suomen kesäöissä. Nyt tämä suomalainen pikkuväki ja huumetuttikansa haluaa vaikuttaa syksyllä päättäjiin vaikka mitä kautta. Nimi projektille on komea. "Suuri Suomalainen Hamppututkimus." Näin kaikki huumeista viehättyneet ovat totta hitossa rynnänneet päästämään kurkuistaan älämölön niin kuin Aleksis Kiven romaanin sonnit lainsäädännön kallion ympärillä. Toivottavasti Risikko näkee sumutuksen lävitse. Ja toivottavasti huumeiden vastustajat, kaikki järkiveikot, ottavat samaan aikaan Risikkoon yhteyttä muissa merkeissä. Laillisuuden puolesta huumeita vastaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.